Kostolčani prvi

 

msgNovi Sad – U II kolu gimnastičke lige Srbije održanog 2.11.2013. kostolački gimnastičari su opet dominirali borilištem.

Najpre su Nenad Đokić u III selekciji i Srećko Stojadinović u IV selekciji osvojili treće mesto pojedinačno u svojim kategorijama kako u II kolu tako i u sveukupnom plasmanu iz dva kola.

Na scenu su stupili takmičari II selekcije predvođeni odličnim Urošem Petrovićem pobednikom drugog kola ali zbog izostanka sa prvog kola ostao je bez plasmana u iz dva kola. Ekipa SDO „Partizan“ osvojila je II mesto i druga u sveukupnom plasmanu. Takmičari koji su pored Uroša činili ekipu su Bogdan Mihajlović 6, Nemanja Srbović 7 i Luka Živanović 10 mesto.

U drugom turnusu čast Kostolca branili su najmlađi gimnastičari I selekcije koji su osvojili ekipno I mesto i sveukupni su pobednici gimnastičke lige Srbije. U pojedinačnom plasmanu najbolji pojedinac je bio Ivan Vukoslavović koji je u II kolu osvojio II mesto i iz dva kola mu je oipet pripalo II mesto. Veće iznenađenje je plasman Petra Nenadića na 4 mesto, Dušan Todorović je bio 8 Jovan Todorović 15, Marko Volić 21 i Luka Pešić 22.

Uspešne nastupe ovog vikenda zaokružio je Nikola Đokić koji je u C programu II kolo osvojio u svojoj kategoriji II mesto i Luka Redžović čiji je plasman od 4 do 7 mesta.

Sledećeg vikenda u Novom Sadu je finale C programa, a Kostolac je domaćin finalistima pionirske Gimnastičke lige Srbije i seniorima učesnicima II kola Kupa Srbije.

FacebookPrintLinkedInPodeli:

Leave a reply