SO PARTIZAN KOSTOLAC NA VIDOVDANSKOM TURNIRU

U Kruševcu je 26.06.2013. godine održan treći Vidovdanski turnir u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. Na poziv selektora reprezentacija učestvovalo je po 15 takmičara i takmičarki u dve kategorije, buduće olimpijske nade Srbije.

U ženskoj konkurenciji na poziv selektora Pandurova u I kategoriji takmičila se i gimnastičarka Partizana Itana Krstanoska, koja je ostvarila 5. mesto  u višeboju i 4. na preskoku i parteru.

157039_10151515448829539_1396523481_n

U muškoj konkurenciji naš predstavnik u I kategoriji bio je Nenad Đokić koji je u višeboju zauzeo 4. mesto, a u finalu na krugovima okitio se zlatnom medaljom i zauzeo 3 mesto na razboju i vratilu.

U jačoj II kategoriji naši takmičari Petar Vefić i Srećko Stojadinović dominirali su takmicenjem. Apsolutni pobednik u višeboju bio je Petar Vefić, dok je Srećko Stojadinović morao da se zadovolji nezhvalnim 4 mestom. U finalu po spravama zlato na konju sa hvataljkama, preskoku i razboju pripalo je Petru Vefiću. Srebrom se
okitio na vratilu dok je bronzane medalje osvojio na parteru i krugovima. Srećko Stojadinović osvojio je tri bronzane medalje na konju sa hvataljkama, preskoku i vratilu.

FacebookPrintLinkedInPodeli:

Leave a reply