VEFIĆU ZLATO NA VRATILU

Na 68.prvenstvu Srbije u sportskoj gimnastici Kostolački Partizan prestavljali su Itana Krstenoska u kategoriji pionirki a kod dečaka Nenad Đokić i Srećko Stojadinović među kadetima , Petar Vefić prvi put među juniorima i senior Božidar Marović.
itana krstanoska
Itani je prvo učešće na Državnom prvenstvu pa je trener Najdovski zadovoljan njenim vežbanjem i plasmanom u finale na tri sprave, što smatramo dobar početnički rezultat.
nenad đokićsrećko stojadinović

Kadeti Đokić (7 mesto u višeboju), Stojadinović (5) osim plasmana u finale na svim spravama i bronzane medalje Stojadinovića na vratilu više nisu uspeli da zabeleže.

petar vefić

Raduje rezultat Petra Vefića koji je ove godine prešao u Juniorsku konkurenciju jer je prošle godine potpuno dominirao u kadetskoj. Iako najmlađi junior izborio je odlične rezultate. Najpre je izborio 3. mesto u višeboju a onda je na spravama delio lekcije starijima osvojivši zlato na vratilu , srebro na preskoku,razboju i krugovima i bronzanu na parteru, što predstavlja odličan rezultat.

božidar marović

Ni senior Božidar Marović nije razočarao u najjačoj konkurenciji nedovoljno spreman zbog obaveza prema školi i uslova u kojima je trenirao uspeo je da izbori finala na svim spravama i osvoji dve bronzane medalje i to na parteru i konju sa hvataljkama.

FacebookPrintLinkedInPodeli:

Leave a reply