Prvo kolo Pionirske gimnastičke lige Srbije – ŽSG

DOBRI POČETNI REZULTATI

Novi Sad – Prošlog vikenda u Novom Sadu je održano prvo kolo gimnastičke lige Srbije za devojčice gde je uzela učešće i Sprotska organizacija „Partizan“sa tri ekipe i to dve ekipe u predselekciji i jedna ekipa u Prvoj selekciji.

Gimnastičke početnice nisu uspele da održe rezultat koji im je ostavila prethodna ekipa pa je sastav Jovana Lazarević(8. mesto), Danica Radaković (11), Jana Stojković (14) i Isidora Henc (17), izborio 4 mesto, dok je druga ekipa u sastavu Tijana Stanković (27), Anja Živanović (32) i Lenka Kerić (33) zauzela 9 mesto od 11 ekipa koliko je uzelo učešće u prvom kolu.

IMG_9278 IMG_9279

Malo starije takmičarke Prve selekcije po prvi put su ci artovale u starijoj kategoriji i imale uspešan nastup jer su ekipno zauzele 2 mesto dok je pojedinačan rezutat članova ove ekipe bio : Iva Crnoseljanski 3 mesto, Ljubica Todorović 9, Iva Krstanoska 12 i Sara Milovanović 13, što predstavl.a dobar početni rezultat u ovoj kategoriji.

U najjačoj konkurenciji gimnastičke lige , 2 selekcija „Partizan“ je predstavljala pjedinka Itana Krstanoska koja je zauzela 9 mesto.

Treneri prof. Emilija Kolarević i Nikola Najdovski smatraju da će se u narsdnom kolu naše takmičarke prikazati u mnogo boljem svetlu i sa još boljim rezultatom.

FacebookPrintLinkedInPodeli:

Leave a reply