Kostolčanke ubedljive

U drugom kolu Gimnastičke lige Srbije gimnastičarke „Partizana“ su u kategoriji predselekcije zauzele treće mesto, iza prvoplasirane ekipe GK „Beograd“ i drugoplasiranog subotičkog „Spartaka“. Konkurencija je bila izuzetno jaka u ovom kolu, koje je odigrano u Kostolcu 27.oktobra, kada su se gimanstičarke „Partizana“ takmičile sa ekipama iz Niša, Beograda, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Subotice, Kruševca, Požarevca i Sevojna. U pojedinačnom plasmanu najbolje rezultate ostvarile su Kostolčanke Iva Krstanoska, zauzevši peto mesto i Ljubica Todorović, koja je bila šesta.

IMG_4526-001

U ukupnom plasamanu, sabirajući rezultate iz dva kola, ekipa SO „Partizan“ je ekipni prvak Gimnastičke lige Srbije, drugoplasirani je „Spartak“ iz Subotice, dok je treće mesto ovog puta pripalo GK „Beograd“. Najbolje u pojedinačnoj kategoriji bile su Nađa Simonović iz Beograda, osvojivši prvo mestu, dok je drugo i treće mesto pripalo Kostolčankama, Ivi Krstanoskoj i Ljubici Todorović.

Jedina predstavnica SO „Partizan“ u kategoriji prve selekcije bila je Itana Krstanoska, koja je u drugom kolu Lige osvojila drugo mesto. Iz dva kola, u sveukupnom plasmanu osvojila je takođe drugo mesto i plasirala se na finale u svim spravama u Novom Sadu.

FacebookPrintLinkedInPodeli:

Leave a reply