I Kolo kupa i lige Srbije MSG

Niš – U prvom kolu kupa Srbije nije nastupio Božidar Marović zbog obaveza u školi a naš jedini iredstavnik Petar Vefić je posle tri odvežbane sprave na četvrtoj, razboju, doživeo je težak pad posle čega je završio u bolnici. Na njegovu i našu sreću dobra fizička pripremljenost učinila je da Petar prođe bez težih povreda osim što je se dobro ugruvao i po izlasku iz bolnice vrati u salu.

Šokirani teškim padom svog klupskog druga ostali takmičari nisu pružili sigurnost izvedbe i vežbali sa dosta kikseva. U IV selekciji naš takmičar Srećko Stojadinović zazeo je 4 mesto dok je Nenad Đokić u III selekciji zauzeo vrlo dobro 3 mesto.

Ekipa II selekcije popela se je na pobedničko postolje na drugu poziciju iako za ekipu nije vežbao najbolji takmičar Uroš Petrović koji se oporavlja posle operacije slepog creva. Bogdan Mihajlović zauzeo je 6 mesto , Nemanja Srbović 7 i Luka Živanović 8 mesto. Njima je ovo bilo prvo učešće u ovoj kategoriji pa im i nije zameriti za prisutnost treme .

partizan kostolac I selekcija

Najviše pažnje izazvali su takmičari I selekcije. Partizan je nastupio sa dve ekipe. Prva ekipa osvojila je prvo mesto dok je druga ekipa bila 6. Pojedinačni rezultat članova prve ekipe je bio; Ivan Vukoslavović 3 mesto , Petar Nenadić 7, Dušan Todorović 9 Volić Marko 19. Članovi druge ekipe partizana izazvali su pažnju Niške publike jer su bili najmlađi i najmanji na takmičenju. Najbolji pojedinac te ekipe bio je Jovan Tododrović 18 mesto dok su Viktor Stevanović 25 i Luka Pešić 26. Ekipa koja nredstavlja lepu gimnastičku budućnost Kostolca. Treneri Aca Antić i Dušan Marović su zadovoljni postignutim rezultatima, smatrajući da će u narednom kolu postići još bolje rezultate.

FacebookPrintLinkedInPodeli:

Leave a reply