Bronzane medalje za gimnastičarke

U Kostolcu je 12. oktobra održano drugo kolo Kupa Srbije i drugo kolo Gimnastičke lige Srbije u tri kategorije. Gimastičarke „Partizana“ u kategoriji Prve selekcije osvojile su treće mesto u drugom kolu Gimnastičke lige Srbije i u sveukupnom plasmanu. Iva Crnoseljanski je u ovoj kategoriji osvojila bronzanu medalju u pojedinačnoj konkurenciji i sveukupnom plasmanu, dok je Ljubica Todorović bila 11. u drugom kolu PSG i 8. u sveukupnom plasmanu, a Sara Milovanović 12. u drugom kolu PSG i 10. u sveukupnom.

I selekcija i predselekcija, gimnastički klub Kostolac
Najviše devojčica se ovog puta takmičilo u konkurenciji Predselekcije, a gimnastičarke „Partizana“ su ovog puta nastupile u sva tima, kaže za naš list trener Dušan Marović:
– Prva ekipa u ovoj kategoriji osvojila je treće mesto u drugom kolu PSG i sveukipnom plasmanu, a pojedinačno Jovana Lazarević je zauzela 9. mesto iz dva kola, Danica Radakocić 13. mesto, a iz dva kola 11. mesto. Jana Stojković je bila 20, a iz dva kola 16, Isidora Henc je bila 16. a iz dva kola 18. Takmičarke druge ekipe Predselekcije bile su slabije sa tehničkim nedostacima, koje će se sasvim ispraviti za naredno takmičenje. U pojedinačni plasmanu devojčica u ovoj ekipi Anja Živanović je zauzela 30. mesto, Tijana Stanković 31, Lenka Kerić 34 i Anja Radetić 37. Sledeće takmičenje ove devojčiće očekuje 26. oktobra u Novom Sadu, radi se o Finalu lige, a trener Nikola Najdovski veruje da gimnastičarke „Partizana“ mogu još više da pruže.

POGLEDAJTE NASTUPE NAŠIH TAKMIČARKI:

FacebookPrintLinkedInPodeli:

Leave a reply